Drugi o nama

Drugi o nama

Želeli smo da predstavimo kako nas vide drugi, pa smo staviti utiske klijenata koji su nam poslali preporuke ili zabeležili svoje utiske. Hvala Vam puno na ukazanom poverenju i radujemo se što ste zadovoljni rezultatima tima Bicomed centra.

 

Biljana Marković-Ninić, ekonomista, 38 god.

 

Preporučujem Bicomed centar zbog visoke profesionalnosti i prijatnog i opuštenog ambijenta. Izuzetno efikasan program na Bicom optima aparatu, koji mi je pomogao da smanjim višak kilograma i eliminišem celulit, a koristila sam i posebno pripremljeno ulje sa biorezonantnim dejstvom za individualnu upotrebu. Za preporuku je i testiranje na Bahove kapi i zaista sjajni suplementi koji će Vam povratiti pozitivnu energiju kada se osećate iscrpljeno.

 

Ivana Antić iz Beograda, pomoćnik ministra

 

Za Bicomed Centar sam čula od prijatelja. Želela sam da unapredim svoje zdravlje i rešila sam da probam sa kvantnom medicinom. Kada dođete u Bicomed Centar prvi utisak je prijatan ambijent, ljubazno i stručno osoblje. Zahvaljujući Bicom terapiji oslobodila sam se alergije, smanjila sam stres, osećam se dobro i kvalitet života mi je bolji. I dalje povremeno dolazim na terapije kako bih očuvala svoje zdravlje. Toplo preporučujem.

 

Vladan Jovković iz Beograda, gitarista

 

U Bicomed centru sam uradio testiranje na intoleranciju na hranu i dobio preporuke za režim ishrane prema individualnim potrebama. Od kada dolazim na tretmane imam mnogo više energije za svakodnevne aktivnosti i uz preporuke za suplementaciju – peptide postigao sam odlične rezultate i čak mi je problem sa hipertenzijom znatno smanjen. Nastaviću i dalje sa tretmanima jer želim da potpuno poboljšam svoje zdravstveno stanje, a imam puno poverenje u rad stručnog tima centra.

 

Ljubomir Đurović iz Beograda, 39 god., ekonomista

 

Kada sam prvi put uradio testiranje na Bicom optima aparatu, konstatovano mi je da imam intoleranciju na skoro sve vrste žitarica i gluten. Morao sam da promenim način ishrane, tako da uz kombinovano i postepeno izbacivanje i smanjivanje žitarica u ishrani i uz tretmane na Bicom aparatu jednom nedeljno, nakon mesec dana na ponovnom testiranju mi je dosta bolji rezultat, a izmenjeni režim ishrane mi je pomogao da nemam više zdravstvene smetnje zbog kojih sam i došao na inicijalno testiranje. Sve pohvale za profesionalan odnos prema klijentima.

 

Ivana Milošević iz Beograda, direktor privatne kompanije

 

Bicomed centar je moj izbor jer se osećam prijatno i uživam u tretmanima masaže u opuštenom i divno sređenom ambijentu. Zaista mi se dopada obraćanje pažnje na detalje, ljubazan i individualan pristup. Idealan je za povećanje vitalnosti i vraćanje energije na Bicom aparatu, posebno kada imate puno poslovnih obaveza i odgovoran posao koji podrazumeva rukovođenje i stresne situacije.

 

Dijana Mirčić, iz Beograda, doktor medicine

 

Kako pre dolaska u Bicomed centar nisam bila upoznata sa mogućnostima kvantne medicine i biorezonance, bila sam rezervisana u pogledu tretmana na aparatu Bicom i mogućnostima da se time poboljša zdravstveno stanje. Međutim, nakon razgovora sa doktorkom koja mi je detaljno pojasnila mogućnosti i polje primene aparata i inicijalnog testiranja, bila sam zapanjena detaljima koji su mi konstatovani na prvom testiranju. Zaista su velike mogućnosti i široka primena aparata. Preporučujem anti-stres program koji mi je posebno pomogao. Izuzetno profesionalne kolege i posebno komforni uslovi i ambijent.

 

Neda Međak, iz Beograda, mama devojčica od 8 i 5 god.

 

Počeli smo da dolazimo u Bicomed centar zbog problema sa alergijom kod devojčica, pošto smo iskustveno znali da imaju alergiju na jaja. Na testiranju koje je urađeno za intoleranciju na hranu, precizno smo dobili informaciju šta je konkretno od hrane ono što izaziva alergiju i intoleraniju, kao i da nemaju intoleranciju na jaja od prepelice, koja su mogla nesmetano da konzumiraju nakon toga. Ovo nam je puno pomoglo da obogatimo ishranu deci. Na daljim terapijama se radilo na eliminaciji smetnji sa alergijama i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja. Zadovoljni smo postignutim rezultatima i dolazili smo svake nedelje na Bicom tretmane do konačne eliminacije problema sa alergijom.

 

Dragana Puzić, ekonomista

 

Moja porodica i ja smo ukazali poverenje Bicomed Centru, pre svega u cilju eliminacije polenske alergije koju imamo sin i ja, ali i u cilju poboljsanja opšteg zdravstvenog stanja cele porodice. Biorezonantna terapija mi je pomogla da u potpunosti eliminišem simptome polenske alergije, a takođe i mom sinu koji ima 12 godina i koji aktivno trenira košarku. Stručno osoblje i prijatan ambijent Bicomed Centra su dodatno doprineli krajnjem efektu, i ubuduće cu zajedno sa svojom porodicom nastaviti da koristim usluge Bicomed Centra.


Copyrights ©2017: /All rights reserved/