Drag

Anti-age program

Anti-aging je savremena metoda podmlađivanja koja je “ukrstila koplje” sa starenjem.

U okviru anti-age ponude u Bicomed centru nudimo različite kozmetičke i estetske tretmane kojima se tretiraju lice, vrat, dekolte i telo. Tu dobijamo rezultate (efekte) lokalno na koži lica i u problematičnim regijama na koži na kojima se pojavljuju promene smanjene elestičnosti, pojave bora i starački izgled kože. Cilj ovih tretmana je sinteza struktura koje daju mladalački izgled kože i finu teksturu, bez bora, staračkih mrlja i neelastičnosti.

Posebno ističemo da Bicomed centar pruža jedinstven sadržaj holističkih anti-age tretmana, kozmetike i suplemenata. Namenjen je klijentima koji žele da očuvaju svoju lepotu i neguju je prirodnim i neinvazivnim metodama. Koristimo vrhunsku kozmetiku prirodnog ili organskog porekla, renomiranih američkih, francuskih i slovenačkih proizvođača.

U holističkom pristupu ne treba “usporavati” i “zaustavljati” samo starenje kožnog pokrivača, obično lica, već čitavog tela i organizma. Zato u Bicomed centru primenjujemo estetske tretmane, ali i logistiku u prevenciji starenja biorezonancom, sa specifičnim programima detoksikacije, programima kojima se tretita koža, stimulacija sinteze proteina, energetsko balansiranje i dr., što sve utiče na spoljašnji izgled kože.

Da napomenemo da je izuzetno važno preduzeti korake za omekšavanje bora pre tridesetpete godine života (predeli na čelu, oko očiju, nazolabijalna bore). Tretiranje bora sa zakašnjenjem je mukotrpnije i zahteva više vremena. Sa anti-agingom treba početi blagovremeno, jer je to naučna oblast koja podupire naše potrebe, a ne samo tretman kremama i losionima.

U savremenom anti-agingu se primenjuju medikamenti, u novije vreme peptidni bioregulatori (ruski patenti), zatim enzimski aktivne supstance, vitamini, kiseonik, kolagen, matične čelije i niz prirodnih preparata (aloe vera, kavijar, propolis, morske alge) za spoljašnju ili unutrašnju upotrebu. Na tome je baziran sadržaj ponude Bicomed centra.

Rezultat anti-age tretmana zavisi od kvaliteta izabranih preparata, prema njihovom sastavu, uljima, mineralima, bioinformacijama, antioksidansima, karakteristikama hidratacije i oksigenacije u organu kože. Ono sto posebno ističemo je da primenjujemo prirodne preparate na biljnoj bazi, prijatnih aroma i bez veštačkih parfema.

O kozmetici, suplementima i vrstama tretmana koje nudimo u ponudi saznajte više u Bicomed centru.

Kontakt