Drag

Tretmani lica i tela

INDIVIDUALNI PRISTUP I ZNAČAJ PRIPREME I ČIŠĆENJA KOŽE

Tretmani lica koji su u ponudi se zasnivaju na neinvazivnom i individualnom pristupu svakom klijentu. Pre svakog tretmana je obavezna detaljna konsultacija koja obuhvata kako pitanja vezana za kožu, tako i za opšte zdravstveno stanje, ciljeve i očekivanja od tretmana i preparata. Terapeut za negu kože zajedno sa klijentom kreira plan i učestalost tretmana. Bez obzira na tip, stanje kože i očekivanja, svaki tretman počinje čišćenjem lica, kao i primenom odgovarajućih postupaka za uklanjanje orožalog sloja – mrtvih ćelija, kako bi koža bila spremna za negu i dalje korake aplikacije kompatibilnih seruma i maski.

NEINVAZIVNE ANTIAGING procedure

Pored tretmana čija je osnova čišćenje, primenjuje se i kombinacija metoda ultrazvučne tehnologije i enzimskih pilinga, posebno za suvu, dehidiranu i zrelu kožu, gde je fokus stavljen na antiage efekat. Preporučuju se tretmani koji se baziraju na sastojcima za dubinsku regeneraciju i negu, koji se mogu kombinovati sa invazivnijim antiage metodama u određenim razmacima, kako bi se produžio efekat procedura, ali se mogu i samostalno primenjivati kako bi se usporili neminovni procesi starenja ili da bi se delovalo na već postojeće znake starenja u vidu bora, fleka i opuštenosti kože.

SPA RITUALI

Pri svakom tretmanu neizostavni su i ritualni masažni pokreti i korišćenje toplih peškirića kako bi ugođaj bio potpun. Mirisi, dodir i relaks muzika sinergijski deluju na sva čula, pa tretman, osim na kožu, deluje na um i na opuštanje celog tela.

ULTRAZVUČNI PILING / ULTRAZVUČNI UNOS KOZMETIČKI AKTIVNIH SUPSTANCI

Ultrazvučno čišćenje predstavlja neinvazivnu metodu – vibracije duboko pod kožom dovode do intenzivnog trenja između čestica, povećanja temperature unutar tkiva, ubrzavanja metabolizma ćelija, podstiče se mikrocirkulacija, ubrzava izbacivanje štetnih produkata, čime se postiže efekat potpunog čišćenja kože. Korišćenjem sonde specijalnog oblika može se efikasno prodreti u kožu 4-7 mm. Ovaj princip rada omogućava efikasnije i kvalitetnije čišćenje kože. Aparat služi, osim za otklanjanje površinskih nečistoća, i za unos hranljivih, visokopotentnih supstanci iz antiage ampula i seruma u dublje slojeve kože, koristeći pomenuti princip rada. Tretman je neinvazivan i preporučuje se i za osetljivu kožu, kod koje nije preporučljivo raditi intenzivnije metode dubinskog čišćenja.

MEZOPORACIJA

Moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, za osobe koje imaju strah od igle, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija
Elektroporacija je tehnika za transdermalno nanošenje koja deluje direktno na ćelijske mehanizme putem električnih impulsa i vibracija proizvedenih od strane specijalnih dinamičkih struja, oblika talasa i frekvencija, koji otvaraju „kanale“ u dermisu da bi se dubinski prenele odabrane supstance koje se nanose u zavisnosti od nepravilnosti koje se tretiraju. Putem ove tehnike, potpuno bezbolne i neinvazivne, moguće je dubinski naneti supstance sa značajnom molekulskom težinom. Ovo sredstvo koristi efekat električnih polja i na porama kože, koje se podvrgavaju dilataciji koja omogućava bolju propustljivost, i na molekule koji se prenose dubinski do potkožnih slojeva, gde onda imaju direktno dejstvo. Kao i kod klasične mezoterapije sastav supstance se prilagođava individualnim karakteristikama i zahtevima pacijenta. Nakon tretmana pacijent se može vratiti normalnim dnevnim aktivnostima. Sam postupak ne izaziva iritaciju i reakciju tkiva.
Indikacije: pojava bora, opuštenost kože, podočnjaci, umoran izgled, fleke (lice), celulit, strije, smanjena elastičnost (telo)

Napomena:
*Procedura se ne sme izvoditi kod osoba sa ugrađenom elektronskom opremom, metalnim delovima (npr. ortopedski šrafovi, pločice), kao i kod infektivnih procesa. Potrebno je da klijent ukloni sve metalne elemente (prstenje, minđuše, sat) pre početka mezoporacije.
ZA VIŠE INFORMACIJA o tretmanima dobrodošli ste na besplatnu konsultaciju u našem centru. Možete nas kontaktirati putem telefona ili email-a/web kontakt forme. Pogledajte za detaljnije informacije o tretmanima meni Estetika i Anti-age.

Kontakt