Drag

Program mršavljenja

Ovo je poseban program za smanjenje telesne težine uz primenu Bicom optima programa za mršavljenje. Čini ga sistem programa namenjen isključivo gubitku telesne mase, koji se vrši stimulacijom akupunkturnih tačaka na uhu (via ear points) prema preporukama aparata. Sastoji od nekoliko kompatibilnih programa koji idu preko 10 odabranih akupunkturnih tačaka na uhu, numerisanih od 1 do 10, prema određenim autorima koji su ih preuzeli iz kineske tradicionalne medicine, jer su se pokazale kao najzahvalnije u rešavanju problema gojaznosti.

U te programe spadaju bazni programi, programi hormonalne regulacije , programi za podsticanje metabolizma i lipometabolizma i programi za aktiviranje vitalnosti. Svi idu preko ovih 10 tačaka na uhu.

Savetuje se saradnja klijenta uz kontrolisani unos hrane i odgovarajuću fizičku aktivnost.

Cilj nam je da osoba bude zadovoljna sobom i svojim fizičkim izgledom odnosno svojim „odrazom u ogledalu”, jer će time biti zadovoljna i životom koji vodi.

Mršavljenje ne podrazumeva gladovanje već promenu režima ishrane koga bi se osoba trebala pridržavati. U Bicomed centru individualno se dobijaju preporuke za hrono ishranu i korišćenje namirnica u skladu sa testom intolerancije na hranu.

Za postizanje bržih i optimalnih efekata, može se kombinovati sa anticelulit masažom ili limfnom drenažom i mezoterapijom tela.

Kontakt