Drag

Uputstva za korisnike BICOM aparata

Da bi doprineli uspešnosti BICOM OPTIMA biorezonantnih tretmana, poželjno je da se pridržavate sledećih saveta:

Piti mnogo vode

Tokom terapije mobilišu se otrovne i balastne supstance. One se mogu izlučivati samo preko jetre, žuči, creva i bubrega, ako u organizmu ima dovoljno vode. Voda, koja nema mnogo minerala, može za sebe vezati otrovne supstance i zatim ih izbaciti iz organizma. Ako su u vodi mnoge druge supstance, odnosno već koncentrisani minerali, kao što su: mineralne vode, čaj, limunade itd., mnogo je manja mogućnost izlučivanja otrovnih supstanci. Kafa i crni čaj još dodatno organizmu oduzimaju vodu. Mleko nije napitak, već hrana. Alkoholna pića opterećuju organe za izlučivanje, posebno jetru i potrebno ih je potpuno izbegavati tokom tretmana.

Zdrava ishrana

Uzimati punovrednu hranu, po mogućnosti proizvode koji ne sadrže dodatne toksične supstance, kao što su pesticidi, konzervansi i boje, koje naše organe za izlučivanje dodatno opterećuju. Po mogućnosti hranu nabavljajte iz prodavnica zdrave hrane.

Malo brašnastih proizvoda i šećera, jer oni štete zdravoj crevnoj flori i podstiču razmnožavanje nezdravih bakterija i gljivica.
Poželjno je izbegavati svinjsko meso jer ono blokira crevne limfne čvorove i tako opterećuje naš imunološki sistem. Sadrži međućelijske masti i mnogo otrovnih supstanci koje bez prepreka mogu prelaziti kroz creva, jer su vrlo slične mastima ljudskog organizma.
Mikrotalasna pećnica uništava strukturu životinjskih belančevina i njihovu „životnu energiju“. Radije kuvajte na šporetu.
Svaku supstancu koja deluje kao alergen potrebno je dok traje terapija isključiti iz svakodnevne hrane.
Konzumiranje hrane obavljajte u mirnoj atmosferi, tj. nikad ne jedite brzo, kada ste besni ili tužni.

Spavanje

Priuštite vašem organizmu dovoljno mirnog sna na geopatski neopterećenom ležaju. Preporučljivo je da ležete pre ponoći zbog lučenja hormona opuštanja i ujutro ustajete pre 8 am. Samo tako ćelije tela i psiha imaju mogućnost da se regenerišu.

Psihička komponenta

BICOM biorezonantni tretmani deluju efikasno i kod onih koji su prema novim tehnologijama nepoverljivi. Ipak, važan faktor za dobre rezultate je pozitivan stav prema životu i želja za poboljšanjem zdravstvenog stanja. Tome mogu doprineti vežbe opuštanja, psihoterapija ili Bahove cvetne kapi.

Uzdržavanje od preteranog zamaranja

To znači da se nećete iscrpljivati, vaše telo neće reagovati stresom na sportske i druge aktivnosti i jedva ćete čekati sledeći trenutak kada ćete moći da uživate u njima. U protivnom, svi vaši napori da se pridržavate nekih programa za poboljšanje fizičke kondicije neće biti korisni

Kontakt