Drag

Stručni tim

Naš stručni tim

Stručni tim za rad na Bicom aparatima i suplemenataciju Bahovim kapima u BICOMED CENTRU u Beogradu, sačinjavaju:

Dr med. Branka Nikolić, specijalista sportske medicine, Bicom optima terapeut, lekar opšte medicine, integrativne i kvantne medicine,

Mr sci dr Mara Vučurević, specijalista opšte medicine, doktor kvantne medicine i Bicom optima terapeut,

Dr Mirjana (Popović) Milosavljević, doktor medicine, lekar opšte medicine, doktor kvantne medicine, akupunkture, fitoterapije i sertifikovani Bicom optima terapeut

Dr Slavica Mihailović, doktor opšte medicine, lekar kvantne medicine, akupunkture, homeopatije i sertifikovani Bicom optima terapeut,

Dr Maja Savić, doktor medicine, lekar na specijalizaciji iz otorinolaringologije, lekar kvantne medicine, sertifikovani Bicom optima terapeut,

Mr pharm. Milena Milošević, Bahov praktičar, farmaceut, fitoterapeut, homeopata.

Stručni tim je formiran kao tim sertifikovanih Bicom optima terapeuta, sa širim znanjem i iskustvom iz oblasti integrativnog zdravlja sa holističkim pristupom.

Stručni tim iz oblasti mezoterapije, kozmetologije, anti-aginga, fizioterapije i masaža u Bicomed centru sačinjavaju:

Jelena Paunković, doktor i specijalista za estetsku medicinu,

Jelena Raković, manuelni fizioterapeut, sertifikovana za lasersku epilaciju,

Stručni tim Bicomed centra je formiran na osnovu stručnih kompetenci saradnika kao i potreba naših klijenata.


Dr Branka Nikolić, specijalista sportske medicine, lekar kvantne medicine, homeopatije i akupunkture, sertifikovani Bicom optima terapeut

Dr Branka Nikolić ima izuzetno veliko radno iskustvo iz oblasti sportske medicine, alternativne medicine, akupunkture i homeopatije. Medicinski fakultet u Beogradu završila je 1970. godine, a 1979. godine je dobila zvanje specijaliste sportske medicine. Alternativnom medicinom je počela da se bavi od 2008. godine, završavanjem kurseva iz oblasti kvantne medicine, mikrotalasne rezonantne terapije, homeopatije i biorezonantne terapije u okviru Accademia Integrativa Quanttes – Srpskog lekarskog društva. Sertifikovani je Bicom optima terapeut.


Mr sci dr Mara Vučurević, specijalista opšte medicine, doktor kvantne medicine i Bicom optima terapeut

Mr sci dr Mara Vučurević je specialista opšte medicine od 1997. godine i predavač na katedri Opšte Medicine Medicinskog Fakulteta u Beogradu. Član je međunarodnog borda Balint doktora, Balint lider i potpredsednik Balint Društva Srbije.

Kvantnu medicinu završila je u udrużenju Quanttes u Beogradu 2016. godine, od kada je kvantni praktičar i bavi se izučavanjem i primenom kvantne medicine. Takođe je završila edukacije iz oblasti akupunkture i homeopatije i sertfikovani je Bicom optima terapeut nakon završene edukacije za rad na Bicom optima aparatu. Poseduje značajno višegodišnje iskustvo iz oblasti depresija, iz koje oblasti završava doktorsku disertaciju.

Dr Mirjana (Popović) Milosavljević, doktor medicine, lekar opšte medicine, doktor kvantne medicine, akupunkture, fitoterapije i sertifikovani Bicom optima terapeut

Dr Mirjana (Popović) Milosavljević je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2000. godine. Odmah po završetku studija se upoznaje sa metodama biorezonantne terapije zahvaljujući čuvenom akademiku dr Antoniju Skokljevu, kada i odlučuje da to bude njen pravac u medicini, prvenstveno iz aspekta da se pacijentu pomogne bez štetnih efekata terapije.

Nakon završenog staža i položenog državnog ispita odlazi u Dohu (Qatar), a zatim u Dubai i Abu Dhabi (UAE). U Dubaiju je 2013. bila jedan od inicijatora održavanja međunarodne konferencije inovatovnih tehnologija u biorezonantnoj medicini.

Zatim odlazi u USA gde radi na medicinskom fakultetu UCONN, Conneticut do 2020. godine, kada dolazi u Beograd gde nastavlja sa usavršavanjem u oblastima integrativne medicine u okviru Accademia Integrativa Quanttes – Srpskog Lekarskog Društva. Svoje znanje neprekidno proširuje učešćem na brojnim konferencijama, seminarima i kursevima u zemlji i inostranstvu.

Dr Slavica Mihailović, doktor opšte medicine, lekar kvantne medicine, akupunkture, homeopatije i sertifikovani Bicom optima terapeut

Dr Slavica Mihailović je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2012. godine. Posle završenog fakulteta radila je u Beogradskoj hitnoj pomoći. 2015. godine završila je obuku iz oblasti ultrasonografije abdomena, mekih tkiva i štitne žlezde u Kliničkom Centru Srbije.

Godine u Međunarodnom udruženju za promociju i razvoj kvantne medicine Accademia Integrativa Quanttes u sklopu Srpskog lekarskog društva edukuje se iz oblasti kvantne medicine, homeopatije i akupunkture. Nakon ove edukacije počinje aktivno da se bavi kvantnom medicinom i naprekidno proširuje svoja znanja učešćem na brojnim seminarima u zemlji i inostranstvu.

Dr Maja Savić, doktor medicine, lekar na specijalizaciji iz otorinolaringologije, lekar kvantne medicine, sertifikovani Bicom optima terapeut.

Dr Maja Savić poseduje višegodišnje iskustvo iz opšte medicine i ultrazvučne dijagnostike. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2012. godine, dok se alternativnom medicinom bavi od 2017. godine. Kvantnu medicinu, kao i akupunkturu i homeopatiju je završila u Udruženju za promociju i razvoj kvantne medicine Accademia Integrativa Quanttes u Beogradu tokom 2017/2018. godine. Takođe, kurs iz mikrotalasne rezonantne terapije je završila u okviru istog Udruženja kod dr Irine Fedotove (Sitko metoda).

Magistar Milena Milošević, farmaceut, homeopata i Bahov praktičar sa licencom

Diplomirala je na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu 2001. god. U 2012. god. dobila je zvanje diplomiranog homeopate na Medicinskom fakultetu u Beogradu. U periodu od 2012-2014 god. završila je edukaciju iz oblasti Bahovih cvetnih esencija, pod pokroviteljstvom Bahovog centra u Engleskoj kao i edukaciju Bahovi cvetni preparati, Bahovog internacionalnog edukativnog programa, čime postaje licencirani Bahov praktičar. Završila je Internacionalnu akademiju za klasičnu homeopatiju u Grčkoj u periodu od 2012-2014 god. U okviru Accademia Integrativa Quanttes u Beogradu završila je školu Fitoterapije i stekla zvanje fitoterapeut. Primenjuje svoja znanja i veštine u okviru sopstvenih kompetencija.

Milena Milošević je radila na mnogim odgovornim radnim mestima, obučavajući farmaceutski kadar i ima višegodišnje iskustvo kao savetnik za primenu Bahovih kapi i fitoterapiju.

Jelena Paunković, doktor estetske medicine

Studirala je i diplomirala na Medicinskom fakultetu, a posle završenih akademskih studija, lekarskog staža i položenog državnog ispita u Beogradu, nastavila je svoje medicinsko obrazovanje iz oblasti anti- aging medicine kod renomiranih domaćih i svetskih edukatora.

O stečenom znanju govore reference vrhunskih stručnjaka iz sledećih oblasti: Mezoterapija: Žak Le Koz – direktan naslednik utemeljivača mezoterapije dr Mišela Pistora, Victor Garcija MD, Brazil, Fernando Bouffard PhD, Španija, Marina Stolić MD, Srbija, Mezoniti: Marina Stolić MD, Srbija, Peter Lisbug, Austrija, PRP: Marina Stolić MD, Srbija, PRP u ginekologiji i PRP celular matrix: Matt Stefanelli MD, Francuska.

Preko 15 godina radi u oblasti estetske medicine i svoje znanje i bogatu praksu je stekla i primenjivala u renomiranim estetskim centrima Srbiji. Kao veliki esteta spaja najsavremenija znanja i tehnike iz anti- aging medicine i u svom radu koristi samo proveren i najkvalitetniji materijal, jer lepota mora biti pre svega u službi zdravlja.

Jelena Raković- manuelni fizioterapeut

Diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi u Beogradu, na smeru strukovni radni terapeut i poseduje diplomu fizioterapeutskog tehničara. Obučena je za sprovođenje laserske epilacije kao i za sve vrste terapeutskih i relax masaža, limfne drenaže, anticelulit masaža i maderoterapije.

Kontakt